Binnenhalen en Binden van Jeugd

Maandag 27 maart 2023 bij TV De Acehof, Sportlaan 8 te Tubbergen start om 19.30 uur het eerste Sport Café binnen de gemeente Tubbergen. De deuren gaan om 19 uur open. Geef je snel op door een bericht te sturen naar fitenvitaal@tubbergen.nl

Op deze avond nemen Irene Faber en Kristel Trimbos-Groot Hemmink jullie mee in een interactieve workshop over het Binnenhalen en binden van jeugd. Wil jij weten wat de jeugd beweegt, hoe het jeugdsportkompas hierin kan ondersteunen en hoe je jeugd kunt binden? Kom dan naar ons eerste sportcafé binnen de gemeente Tubbergen. Het belooft een interessante en leerzame avond te worden.

Irene Faber is senior onderzoeker lectoraat sportpedagogiek Hogeschool Windesheim en heeft in opdracht van NOC*NSF met het lectoraat onderzoek gedaan naar wat de jeugd beweegt. Deze onderzoeksresultaten vormen de basis voor het jeugdsportkompas. Dit kompas is met 4 pijlers een handleiding om het sportklimaat te optimaliseren voor de jeugd.

Kristel Trimbos-Groot Hemmink is sociaal werker Vrijwillige Inzet bij SWTD. Haar post-HBO Vrijwilligersmanagement, de cursus Vertrouwens Contact Persoon via NOC*NSF, een training in Veilige Handen en een opleiding tot Expeditieleider Nieuwe Gezichten heeft ze als kennis in haar bagage om verenigingen en organisaties te ondersteunen op gebied van Vrijwillige Inzet. 

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in!
Account aanmaken